Karikafinaalis kaotanud Oliver Lüütsepp andis üliemotsionaalse intervjuu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu võrkpallimeeskond andis karikafinaalis koduväljakul kõva lahingu Saaremaale, kuid sai viiegeimilises kohtumises valusa 2:3 kaotuse. Tartlaste üliemotsionaalne peatreener Oliver Lüütsepp tahab selle mängu võimalikult kiiresti ära unustada ja keskenduda järgmisteks finaalideks.

«Ma ei taha seda (mängu) mäletada vist enam,» olid Lüütsepa esimesed kommentaarid. Tema sõnul sai määravaks Tartu kehv tegutsemine blokis ja neljas geim, mille võõrustajad 15:25 kaotasid ja kus saarlased servisurvet juurde panid.

«Algusest lõpuni peab kannatama, agressiivne olema, olukordasid lahendama külmalt. Me ei suutnud seda teha,» jätkas Lüütsepp ning lisas, et oleks aeg lõpuks võita, sest selle nimel tehakse klubis kõvasti tööd.

Saaremaa peatreener Urmas Tali: «Siin ei ole midagi tagasi hoida. Õnneks suutsime mängu tagasi tulla (saarlased jäid 1:2 kaotusseisu) ja saime selle ajaloolise esimese karika kätte. Klubi ju selleks loodud saigi, et hakata vaikselt eesmärke täitma.»

Teadupärast loodi Saaremaa meeskond alles tänavuse hooaja eel – ehk nüüdne oli klubile esimene trofee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles