Ääsmäe-Haapsalu maanteel juhtunud liiklusõnnetuses sai viga neli inimest (7)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Laitse lähistel juhtus õhtul liiklusõnnetus, kus sai viga neli inimest.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Barbara Lichtfeldti sõnul tuli teade õnnetusest Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee seitsmendal kilomeetril kell 18.30. Teate kohaselt oli sõiduauto BMW teelt välja sõitnud. Autos viibis neli inimest, kolm täiskasvanut ja üks imik.

Kella 21.50 ajal teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Barbara Lichtfeldt, et kiirabi viis kõik neli reisijat haiglasse. BMWd juhtinud 43-aastane mees tuli autost välja lõigata. Nii tema kui ka esialgsetel andmetel tagaistmel lahtise turvavööga olnud 35-aastane naine viidi haiglasse väga raskes seisundis. Alkoholi tarvitamise tunnustega kaasreisija, 42-aastane mees ja imik viidi haiglasse kontrolli.

«Praegu pole teada juhi joove ning selle selgitab välja ekspertiis,» lisas Lichtfeldt. 

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmet Tambre sõnul on tegu ühe sõiduki osalusel juhtunud õnnetusega. «Praegu me ei tea, miks sõitis auto antud lõigul teepiirdesse. Välistada ei saa muuhulgas alkoholi ega ka juhi eksimust,» ütles Tambre. 

«Üks pikk püha on seljataga, üks ootab veel ees. Kahjuks on veel inimesi, kes ei tea, et autojuhtimine ja alkohol ei käi kokku ning on ka neid, kes lihtsalt ei hooli,» rääkis Tambre. «Inimesed peavad sekkuma, kui nad näevad, et purjus lähedane ronib rooli. Kui omal jõul pole võimalik teda takistada, siis helistage 112 ja politseinikud tulevad teevad seda ise. Me kõigi asi on hoida roolijoodikud autodest eemal.»

Õnnetuse tõttu oli liiklus sündmuskohal häiritud. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on alles selgitamisel.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles