Galerii ja video: veeavarii ujutas Stockmanni ristmiku üle (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas Pronksi tänaval on praegu ulatuslik veeavarii, mistõttu oli Stockmanni kaubamaja juures ristmik üle ujutatud. Avarii pärast on liiklus ajutiselt ümber korraldatud.

Tallinna Vee pressiesindaja Eliis Vennik ütles Postimehele, et avarii on Pronksi 19 juures. Kohale on saadetud Tallinna Vee avariibrigaadid. Läheduses asuvatel tarbijatel veevarustust välja ei lülitata.

Küll aga on kohapeal liikluskorralduses ajutised ümberkorraldused, sest avarii likvideerimiseks tehakse kaevetöid.

Tallinna Vesi palub ebamugavuste pärast vabandust ja soovitab võimalusel piirkonnas liiklemist vältida ning juhinduda ajutisest liiklusmärgistusest. 

Hetkel ei ole tööde lõpetamise tähtaeg teada.  

Kesklinna vanem Vladimir Svet teatas kella 19.10 paiku, et katkise trassi lõigus on vesi suletud ja ulatuslik leke peatatud. AS Tallinna Vesi tagab piirkonna elanike tarbe- ja joogiveega varustamise.

«Veetoru purunemise tõttu on kahjustatud Pronksi 19 hoone ees olevate parkimiskohtade katend, mistõttu on mõne aja jooksul parklaala kasutamine takistatud. Veeavarii piirkonnas on selle tagajärjel tänavamaal muda ja liiva, mida asusid koristama tänavapuhastajate brigaadid. Küll on teekatend märg ja seetõttu tuleb olla valmis ka öiseks libeduse tekkeks,» ütles Svet.

Ühtlasi palus linnaosavanem võimalusel vältida liiklemist avariipiirkonnas. Kui see osutub vajalikuks, siis tuleb liiklemisel olla tähelepanelik ja järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles