Üksikemaks saav Helen räägib südamelt ära: Kalvi-Kalle ei sobi isaks (4)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 kohtas jõuluturul reality-staari Helen Kõppi, kes on tänaseks lahku läinud oma kallimast Kalvi-Kalle Kruusamäest ning valmistub saama üksikemaks. 

Kohtame Helenit jõuluturul trühvleid müümas. Helen kinnitab, et on Kallega tõepoolest lahku läinud – juba mõned kuud tagasi. Beebiootusest sai ta teada pärast lahkuminekut, kuid on selle üle väga õnnelik ning valmistub saama üksikemaks. 

Helen räägib videointervjuus, et Kalvi-Kalle ei sobi isaks, kuid ta endiselt loodab, et Kalvi-Kalle parandab end ning temast saab vahel lapsele hoidjagi. Võimalust, et Helen ja Kalvi-Kalle leiaksid veel ühise tee, Helen ei näe. Tema sõnul on kõik need sündmused, mis viimasel ajal on aset leidnud ning välja tulnud, teinud selle võimatuks. Uus elu on see, millele Helen täna pühendub ning on beebi suhtes ka väga kaitsev. 

Telesaates «Prooviabielu» osalemist Helen ei kahetse ning ka avalikku tähelepanu ei ole nii palju, et see teda väsitaks. Seda, mis saates osalemine ning suhe Kalvi-Kallega kaasa toob, teadis Helen enda sõnul ette – ennustused ja ürgsed teadmised on need, mis info temani toovad. Mida tulevik toob, Helen siiski teada ei taha. 

Kalvi-Kallele on Helen kõik ära öelnud talle kirjutatud pikkades kirjades. Ka on ära põhjendatud, miks ei saa noored enam koos olla. Helen kinnitab, et austab Kalvi-Kallet kui lapse isa endiselt ning et mehega on olnud ka ilusaid aegu – kuni noorsand need ära rikkus. Aga see oli Kalvi-Kalle enda valik, viitab Helen.

Kas Helenit näeme veel telesaadetes, näitab aeg, kuid ei ta välista hetkel midagi. Tal on hea meel, kui saab oma kogemustega ja oskustega inimestele abiks olla. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles