Tänak kommenteeris enda aasta meessportlaseks nomineerimist

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsel autospordigalal kommenteeris rallisõitja Ott Tänak tema ümber tekkinud segadust EOK aasta sportlaseks kandideerimisel.

Teatavasti ei lisanud EOK Tänakut alguses Eesti aasta meessportlase kandidaadiks, andes mõista, et ralli on eelkõige meeskonnaala. Avalikkuse surve tõttu otsustati hiljem Tänak siiski meessportlase nominentide sekka lisada.

Tänaku hinnangul pole maailmas ühtegi spordiala, kus ühe inimese edu ei sõltuks tema ümber olevast tiimist. «Sellele võib umbes nii vastata: lõpuks ei olegi ühtegi spordiala, mis ei sõltuks meeskonnast. Ei ole vahet, kas sa oled 100 meetri jooksja või mängid jalgpalli. Igal sportlasel on taga meeskond. Homme (täna – toim) lähme FIA galale, kus mina saan kaela sõitja medali ja Martin kaardilugeja. Mõlemad võistleme iseenda eest, aga ka meeskonna eest,» selgitas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles