«Radar»: linna petnud ehitusfirma ladustas tonnide kaupa prügi elamute juurde

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: «Radar» / Kanal 2

Kohtla-Järvel hargnes lahti kriminaalne lugu, kus elanikud avastasid oma akende alt hunniku prügi, mille sees rehvid, asfalditükid ja olmesodi ning pöördusid politseisse, kes aga ei osanud olukorda lahendada. «Radar» võttis ühendust Kohtla-Järve linnapeaga, kes aga vältis ajakirjanik Jekaterina Minkova küsimusi ja intervjuupalvet.

Abilinnapea Tiit Lillemets toob välja veidra tõe, et prügi ladustati elumaja juurde, sest keegi ei öelnud autojuhile, et need koormad lähevad prügilasse või utiliseerimiseks.

Autojuhi veider käitumine viis aga meie uurimise järgmisesse punkti, kus avastasime, kuidas ehitusfirma pettis linna, mille kannatajateks olid nii linn kui selle elanikud.

Kuidas Kohtla-Järve linnavalitsus vastutusest kõrvale põikles, seadust eiras ning kuidas ehitusfirmad Eesti elanikele külma teevad, sellest lähemalt saab näha Kanal 2 «Radaris».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles