Liis Lemsalu enda kirjutatud laulusõnadest: teravam kõrv kuuleb mu mõtteid

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liis Lemsalu kauaoodatud eestikeelne album "+1" on väga personaalne, seda nii sisu kui vormi poolest. Albumiga üheaegselt andis Liis välja ka uue enda kirjutatud tekstiga singli "Püüab meid", mis on lauljannal töös olnud juba paar aastat. 

Liis Lemsalu sõnul on tal aega võtnud mitu head aastat, et kasvada ja areneda selleks lauljaks, et kirjutada ise oma täispikk album eesti keeles. 

Sõnadeks sai neiu inspiratsiooni vanadest luulearhiividest ning tema metafooridest koosnevad sõnad annavad edasi 110% teda ennast, teemadel, millest lauljanna meediaga ei vestle. "Midagi peab jääma ka endale," sõnab lauljanna, kuid nendib, et teravama kõrvaga kuulaja mõistab tema sõnades peituvaid sõnumeid. 

Palju muud ja põnevat Liisi, tema albumi ning siseelu kohta vaata lauljannaga tehtud intervjuust, mille esimene osa on teie ees!

LIIS LEMSALU – "Püüab meid"

Muusika: Uku Moldau, Liis Lemsalu, Johannes Lõhmus

Sõnad: Liis Lemsalu

Vokaal: Liis Lemsalu

Taustvokaal: Dagmar Oja, Kaire Vilgats, Johannes Lõhmus

Klahvpillid: Johannes Lõhmus

Kitarr: Jorma Puusaag

Bass: Kaarel Liiv

Albumi esitluskontsert toimub sel neljapäeval, 30. novembril kell 21.00 maagilises Helios Hallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles