Tennisetreener Kanepi-Kontaveit supermatšist: mõne punkti ajal tulid külmavärinad peale!

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tennisetreener Märten Tamla tunnistas Kanal 12 videointervjuus, et sellist tennist nagu Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit eilses supermatšis Saku Suurhallis näitasid, pole Eestis varem nähtud.

«Kahe Eesti mängija vahel kohe kindlasti mitte,» sõnas Tamla. «Fakt on see, et sellist emotsiooni pole kindlasti ükski mäng pakkunud. Külmavärinad tulid mõne punkti ajal peale! See oli super mäng!»

Kanepi alistas Kontaveidi 2 tundi ja 20 minutit kestnud mängus 7:5, 5:7, 6:3. Tamla sõnul soosis Kanepi mängu väljaku madal põrge.

«Kate sobis Kaiale, sest ta lööb lamedamalt ja tema pallid libisesid või lohisesid mööda väljakut. Aneti pallid on veidi kõrgemad. Kui Kaia palli taha sai, siis oli tema löök oli siin palju efektiivsem kui Anetil,» hindas ta.

Et mäng oli ka parajalt füüsiline, soovitas Tamla lugejatel ja televaatajatel end veidigi Kanepi ja Kontaveidi olukorda panna. Kuidas, vaata juba videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles