Maailma esireket loobus kaotuse järel aastalõputurniiril mängimisest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeste maailma esireket Rafael Nadal kaotas eile tennise aastalõputurniiril seitsmenda asetusega belglasele David Goffinile 6:7 (5), 7:6 (4), 4:6 ning teatas matši lõppedes, et tema hooaeg on põlvevigastuse tõttu lõppenud.

31-aastase Nadali sõnul oli üldse ime, et ta suutis üle kahe ja poole tunni pikkuse matši Goffiniga lõpuni mängida. «Minu hooaeg on läbi. Ma tõesti ei ole võimeline mängima. Võitlesin matši jooksul kõvasti, kuid teadsin, et tõenäoliselt on see minu hooaja viimane mäng,» ütles Nadal.

Ta selgitas, et valu tõttu polnud tal võimalik löökidesse piisavalt jõudu panna. «Hea asi on see, et vigastus pole mulle mingi üllatus. Loodan, et õige puhkuse ja tööga olen võimeline järgmist hooaega varakult alustama.»

***

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles