Järelvaadatav: Saaremaa vajas Järvamaa alistamiseks viit geimi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa võrkpalliklubi oli Balti liigas hädas Järvamaaga ning vajas nende alistamiseks viit geimi, saades tabelisse kirja 3:2 võidu (25:21, 25:15, 23:25, 23:25, 15:12).

Saaremaa resultatiivseim oli 19 punkti toonud Hindrek Pulk, Rauno Tamme ja Tomaš Halanda tõid võitjatele 13 silma. Järvamaa parim oli 21 punkti toonud Relyea Dixon Speller.

Saaremaale oli see üheksa mängu peale kaheksandaks võiduks. Järvamaa on kaotanud nüüd seitse matši ning võitnud kaks.

Enne mängu:

«Püüame teha paremaid sooritusi kui viimases mängus Selveriga ja peame olema valmis võimalikeks üllatusteks, mida järvakad meile serveerima hakkavad,» on Saaremaa peatreener Urmas Tali pärast kolmapäeval Selverilt saadud üllatuskaotust ettevaatlik.

Saaremaa on seni peetud kaheksast mängust kaotanud vaid ühe ja paikneb Credit24 Meistriliigas teisel kohal, kuid täna on neil võimalik liidripositsioonil endale haarata. 14 meeskonna konkurentsist 11. tabelireal asetsev Järvamaa on võitnud kaks ja kaotanud kuus matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles