Järelvaadatav: Tallinna Selver tõi saarlased maa peale tagasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga teenis tänavuse hooaja esimese kaotuse Saaremaa võrkpalliklubi, kes jäi Audentese spordihallis peetud kohtumises 1:3 (22:25, 22:25, 25:23, 22:25) alla Tallinna Selverile.

Kui Saaremaale oli tegu esimese kaotusega seitsme võidu kõrvale, siis Tallinna Selveril on Saaremaa alistamise järel tabelis kirjas kuus võitu ja kaks kaotust.

Võitjate resultatiivseim oli 16 punkti toonud Oliver Orav, Albert Hurt tõi 15 ning Kaupo Kivisild 11 silma. Saaremaa parim oli 15 punktiga Tomaš Halanda.

ENNE MÄNGU

Kõik seitse senipeetud mängu võitnud Saaremaal on koos 21 punkti, Selveril on kirjas viis võitu ja kaks kaotust, punkte 14 ja sellega hoitakse liigas viiendat kohta. Seejuures teatas Selver hiljuti, et poolte kokkuleppel lõpetati leping sidemängija Tauno Lipuga, mis teeb niigi noore meeskonna koosseisu veel nooremaks. Põhisidemängija kohuseid on juba viimastes mängudes edukalt täitnud Renet Vanker, kel vanust 19 aastat. Teiseks sidemängijaks lisandus nüüd esindusmeeskonda Selveri oma kasvandik, 16-aastane Markus Maila. Põhiraskust kandvate mängijate seas on veel mitmeid väga noori mängumehi nagu Albert Hurt (18) ja Mihkel Varblane (17). Kogenumad mehed on Oliver Orav, kel vanust alles 22 aastat, tempomehed Reimo Rannar (29) ja Kaupo Kivisild (30), diagonaal Taavi Nõmmistu ning libero Denis Losnikov (23).

Saaremaal on vastu panna üsna rahvusvaheline koosseis, kes on oma mängu ka ilusti jooksma saanud. Diagonaalründajad Hindrek Pulk (27) ja Siim Põlluäär (28) on mõlemad liiga ühed paremad pommitajad, põhiraskust kannavad lisaks slovakk Tomaš Halanda (25), austerlane Alexander Tusch (24), Rauno Tamme (25), Mihkel Tanila (26), ukrainlane Kostiantin Riabuhha (29), Johan Vahter (21), Helar Jalg (23).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles