Postimehe video: Reim võrdles ühisklubi loomist abieluga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim rääkis, et kahe Eesti tippklubi FC Levadia ja FC Infoneti ühinemisuudis tuli tema jaoks üllatusena.

«Need liitumised ja asjad on mulle üllatus. Kui tagantjärele mõtlema hakata, siis elu nii käibki – liitutakse ja minnakse lahku nagu abielus,» rääkis rahvuskoondise loots. «Mina ei mõelnud selle peale, mida Levadia järgmisel aastal teeb. Ma arvasin, et mõlemad on piisavalt suured ja ajalooga klubid – ju nad näevad selles mingit võlu.»

Milline võib olla ühendklubi mõju koondisele? «Ma pole pädev seda kommenteerima. Ma ei tea, mis plaanid neil on,» vastas Reim, kuid arvas, et uut klubi tiitliheitlusesse ei sekku ja mängijad, kes jäävad ühendklubi loomise tõttu töötuks, leiavad tõenäoliselt uue tööandja.

«Vara on mingisuguseid järeldusi teha. Talvel näeb, kuidas Premium liiga võistkonnad komplekteeritud saavad ja kes üldse kus mängib ning võib-olla paljud liiguvad üldse välismaale. Siin tuleb rahulikult vaadata, mis toimuma hakkab,» lisas Reim.

Eesti koondis peab sel nädalal kaks maavõistlust, kui võõrsil minnakse vastamisi Soome ja Maltaga. Soome – Eesti matš leiab aset 9. novembril kell 19 Helsingis. Malta – Eesti maavõistlus algab 12. novembril kohaliku aja järgi kell 15, Eesti aja järgi kell 16. Kuula Postimehe videointervjuust Reimi mõtteid nende matšide eel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles