Järelvaadatav: kolm eestlast jõudsid kodusel tenniseturniiril veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandat nädalat saab Eestis nautida tasemel tennist. Paf Openi turniirisari, mis alustas Tartus ja seejärel Tallinnas, on jõudnud mängudega Pärnusse. Eesti viiest tennisistist mängisid ennast veerandfinaali kolm: Kristjan Tamm, Kenneth Raisma ja Vladimir Ivanov. Paarismängus eestlastel kaheksa parema hulka asja ei olnud.

Homme mängitakse üksikmängu veerandfinaalid ja paarismängu poolfinaalid tennisekeskuses algusega kell 12.00. Eesti tennisistid alustavad võistluspäeva orienteeruvalt kell 14.00. Postimees teeb tervest võistluspäevast otseülekande.

ENNE TURNIIRI:

Homme alustavad eestlased üksikmängudega. Ivanov kohtub avaringis Siim Troostiga, Raisma vastaseks on venelane Alexander Vasilenko (ATP 533) ja Kristjan Tamme vastaseks õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud norrakas Simen Sunde Bratholm. Debüüdi meeste turniiril teeb Robin Erik Parts, kes läheb esimeses ringis vastamisi teise paigutusega belglase Maxime Authomiga (ATP 480).

Pärnu turniiril on kõrgeima paigutusega rootslane Markus Eriksson (ATP 317). Tõsist konkurentsi pakuvad ka Tartu turniiri võitnud Harri Heliovaara ja Tallinna turniiril võidutsenud servikahur Jevgeni Tjurnev (ATP 574) Venemaalt, kes finaalis alistas kaasmaalase Jevgeni Karlovski (ATP 362) 7:6(4), 6:3.

Turniiritabelit vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles