Video: Sindi andeka trummari bändil valmis Londonis video

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis Briti ja Iiri moodsa muusika instituudis (BIMM) muusikatööstust ja trummimängu õppiva sintlase Siim Arusaare Suurbritannias tegutsev bänd The Green Bottle Kiss avaldas täna muusikavideo.

Video valmis koostöös produktsioonifirma Warner Music Groupi kordinaatori Hugh Alleniga. "Hugh on meie mänedžeri tuttav, kellega oleme varemgi koostööd teinud," tutvustas Arusaar, lisades, et Allen filmis, produtseeris ja monteeris video üksi.

Arusaare sõnutsi on video eesmärk tekitada inimestes empaatiavõimet. "Loo pealkiri "Til I'm Gone" ei tähenda surma ega lahkumist," täpsustas andekas sintlane. "Igaks juhuks mainin seda, sest meilt on mitu korda selle kohta küsitud."

Küll tähendab loo pealkiri põgenemist rutiini, maksude, probleemide ja rahamurede eest. "Aga eks me sellegipoolest looda, et saame kunagi edukaks bändiks ja ainuke rahamure on liiga palju raha," lausus Arusaar naljatamisi.

Video eelarve sai olla väga väike, kuna kõik selle osalised olid bändiliikmete tuttavad. "Kodutu mees, kelleks Jamie videos muutub, on meie hea sõber," ütles Arusaar. "Ülikonnas mees on The Only Suni kitarrist ja tüdruk video lõpus on tema kaksikõde."

Äsja valmis saanud video võeti üles 20. juunil Londonis 34kraadises kuumuses. "Päris piin oli tumedate riietega videot filmida," märkis Arusaar. Enamik võtteid toimusid avalikus parklas.

Järgmisel aastal lõpevad Arusaare õpingud BIMMis. Nii sõltub bändi saatus selle edukusest. "Praegu tundub, et jään pärast õpinguid UKsse, sest bändil läheb väga hästi," avaldas Sindist pärit trummar. "Lühikese tegutsemisaja jooksul oleme jõudnud teha koostööd muusikatööstuse tippudega ja mul on tunne, et see on alles algus. Taome rauda, kuni see on veel kuum!"

Veebruaris lähevad muusikud Walesi stuudiosse uut materjali salvestama. Järgmisel suvel plaanib The Green Bottle Kiss osaleda Suurbritannia muusikafestivalidel, märtsis on kavas minna väikesele tuurile.

Bänditegemine pole noormeeste ainus tegevus. "Jamie töötab bändi kõrvalt ühes kesklinna ärihoones vastuvõtulauas," tutvustas Arusaar. "Mat on basskitarriõpetaja ja igal nädalavahetusel teenib ta elatist kahes pulma- ja sünnipäevabändis. Tema on meist ainus, kes elatub ainult muusikast."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles