VIDEOINTERVJUU: julge plaaniga välja tulnud Pruuli ei välista samal ajal GoBusi müüki (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi GoBus teeb novembrikuust algust ambitsioonika plaaniga Mootor Grupi monopoli lõhkumiseks Tallinna-Tartu liinil, ei ole ettevõtte nõukogu liikme Tiit Pruuli sõnul samal ajal välistatud bussifirma müük huvitatud välisinvestorile.

Seda, et Saksa riigifirmale Deutsche Bahn kuuluv bussifirma Arriva mõtleb haarata tükki Eesti transporditurust ja on alustanud läbirääkimisi võimaliku ostutehingu osas GoBusiga, kirjutas Äripäev selle aasta märtsis.

Lehe väitel on Arriva viimased paar aastat mitme Eesti bussifirmaga kohtumas käinud, korra ka EASi kutsel. Lisaks GoBusile on Deutsche Bahni tütarettevõte kohtunud ka teiste maakondlike vedajatega nagu Atko, Hansabuss ja Sebe.

Postimehele teadaolevalt pidas GoBus ettevõtte müügi osas pikalt läbirääkimisi, kuid tehinguni siiski ei jõutud, mistõttu võib selle valguses väita, et Tallinna-Tartu liini käivitamise ongi GoBus ette võtnud selleks, et ettevõtte väärtust kasvatada ja teda müügi jaoks atraktiivsemaks muuta.

Kuidas täpselt kommenteeris võimalikku müügiplaani GoBusi nõukogu liige Tiit Pruuli, vaata lähemalt videointervjuust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles