Galerii ja video: Raadi kalmistul hukkus prügiauto alla jäänud mees (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Narva maantee kõrval Raadi Maxima lähedal asuval kalmistul juhtus täna pärastlõunal traagiliste tagajärgedega liiklusõnnetus, kus meesterahvas jäi tagurdava veoauto alla ja hukkus.

Politsei kinnitusel hukkus õnnetuses 62-aastane mees. Traagilise õnnetuse täpsed üksikasjad on veel uurimisel, kuid esialgsetel andmetel ei märganud kalmistuteel tagurdanud prügiauto juht suure masina taga liikunud meest. Prügiautot juhtis 47-aastane staažikas autojuht, kes oli kaine ja omab juhtimisõigust. Õnnetuse ajal oli väljas valge ja nähtavus hea.

Surnuaia servas prügikastide juures töötanud prügiauto juht kinnitas korrakaitsjatele, et ei märganud tagurdades midagi, kuni ühel hetkel tunnetas, et rataste veeremise ees on takistus ja ta peatas masina. Veokijuhile tuli õnnetus suure ehmatusena.

Politsei piiras õnnetuspaiga lindiga ning palus surnuaeda tulnud inimestel kalmistule sisenemiseks teist teed kasutada.

«Menetluses kontrollime põhjalikult veoki tehnilist seisundit, viime läbi erinevaid ekspertiise ning analüüsime, milliseid ettepanekuid saaks teha, et edaspidi selliseid õnnetusi vältida. Kindlasti on siin mitmeid võimalusi alustades sellest, kas prügikastid paiknevad jalakäijate ja prügiauto liikumist arvestades võimalikult ohutus kohas,» tõi Iste näite.

Kõigil, kes juhtusid seda õnnetust pealt nägema, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Tartus Raadi kalmistul hukkus tagurdanud prügiauto rataste alla jäänud keskealine mees.
Tartus Raadi kalmistul hukkus tagurdanud prügiauto rataste alla jäänud keskealine mees. Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles