Ogier: olen Oti üle õnnelik

Merili Luuk
, Deeside, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MM-sarja üldarvestuses teist kohta hoidvate Ott Tänaku ja Martin Järveoja suurim katsumus Walesi teedel on ees - keerulistes oludes võib kõike juhtuda.
MM-sarja üldarvestuses teist kohta hoidvate Ott Tänaku ja Martin Järveoja suurim katsumus Walesi teedel on ees - keerulistes oludes võib kõike juhtuda. Foto: @World/M-Sport

Walesi MM-rallile avalöögi andnud neljapäevaõhtune publikukatse oodatult midagi põrutavat endaga kaasa ei toonud. Ott Tänak sai kirja neljanda aja, kaotades kiireimale mehele ehk meeskonnakaaslasele Sebastien Ogier'le 0,6 sekundiga. Eestlast edestasid veel ka Jari-Matti Latvala ja Thierry Neuville.

Samal ajal erutab rallifännide meeli aga paljude sõitjate tulevik. Kui Toyota meeskond on komplekteeritud, siis Tänaku praegune tööandja M-Sport pole veel oma lõplikku valikut teinud ning ka esisõitja Sebastien Ogier jätab küsimusele tulevikuplaanide kohta vastamata. Tänak kinnitab, et just järgmise hooaja plaanide selgumine teeb töö kergemaks. «Nii on lihtsam oma tööd teha ja ei ole vaja enam sellega tegeleda,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles