Godot'd oodates

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnahall.
Tallinna linnahall. Foto: Liis Treimann

Valimised said läbi ja võitjad lubasid – nagu ikka –, et võtavad Tallinna linnahalli taastamise kindlasti lõpuks ette. Nii nagu seda on aastaid lubatud. Väisasime endiselt lagunevat muinsuskaitseobjekti seal kümme aastat legendaarseid menumuusikale produtseerinud Anne Veesaare ning 35 aastat tagasi valgustajana alustanud praeguse haldusjuhi Leo Lõokesega.

Veel aasta eest kuulutasid Tallinna linnavalitsejad, et neljakorruselise ja 37 000-ruutmeetrise netopinnaga linnahalli rekonstrueerimistöödega alustatakse 2018. aastal, need lõpevad aastal 2019 ja kõik see läheb maksma 100 miljonit eurot. Räägiti, et endise jäähalli ossa tuleb rahvusvaheline konverentsikeskus 2500 osalejale koos 12 eri suuruses saali, teatri- ja kinosaaliga, katusele tuleb aga 4000-ruutmeetrine klaaskonstruktsioon. Kontserdisaalis oleks praeguse 4200 asemel edaspidi 3500 istekohta ja võib-olla rajataks selle alla ka parkimiskorrus.

Vaade administratsiooni ukselt.
Vaade administratsiooni ukselt. Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles