Vigastatud Embrich videointervjuus: loodan, et paus ei mõju halvasti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel peetaval Tallinna Mõõgal ei saa Eestit esindada ankrunaine Irina Embrich, kes paraneb randmevigastusest. «Tulen saali ja elan meie tüdrukutele kaasa. See on sport ja selliseid asju juhtub,» rääkis Embrich videointervjuus Postimehele.

«Natuke jääb kripeldama, aga olen valmis, et hooaja alguses ei treeni ja vehkle. Mul on probleem, mida on vaja lahendada,» lisas Embrich, kellele arstid septembri alguses ütlesid, et vigastuspaus venib kahe kuu pikkuseks. «Loodan, et see paus ei mõju minu vehklemisele halvasti. Kui arst lubab trenni teha, siis vaikselt hakkan harjutama.» 

Tallinna Mõõk on algava hooaja esimene võistlus Eesti vehklejannadele. Koondise tugitala Erika Kirpu rõhutas, et kodus võistlemine on meeldiv, kuid omakorda pingeline. «Kui võistlus toimuks mujal, võtaksime rahulikult, aga Tallinnas tahaks head tulemust näidata,» ütles Kirpu. «Eelmise aasta kogemusest tean, et kodus on ülilahe võistelda.»

Vaata videointervjuudest, mida Eesti vehklejannad (Embrich ülalolevas ja Kirpu allolevas videos) veel rääkisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles