Video: võidukas Tänak tunnustas ulmetembuga hakkama saanud Grossi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa ralli võitnud Ott Tänak ja Georg Gross olid finišis mõlemad heas tujus, kuid ühtlasi ühel meelel, et eksperiment, kus Tänak keerab rooli ja talle loeb kaarti Gross, jäi viimaseks.

«Kui aus olla, siis päris nauditav! Olud olid tõesti keerulised ja minu jaoks ka paras väljakutse, aga ilmselgelt kogemus tuli kasuks. Au ja kiitus Georgile, see oli ulme tegevus, mida ta tegi! Nii palju kui ma inimesi tean, ei uskunud keegi, et ta sellega hakkama saab! Aga suutsime kõik katsed võita ja sõita normaalse WRC hooga. Ilmselge, et see, mida Georg tegi... on väga palju kaardilugejaid, kes sellega hakkama saaks. Ta on ilmselgelt vaeva näinud. Kõva vend – ma ise seda ei teeks!» naeris Tänak.

Gross lisas, et tundis end mõnusalt. «Viimane katse oli jube-jube kiire, natuke kippus sassi minema. Aga Ott väga oskuslikult kontrollis tempot, olime koos ilusti kogu aeg õige koha peal ja jõudsime lõpuni. Aga enne seda katset tuli juba hea tunne peale ja oli nauditav!» sõnas Gross, kinnitades, et edaspidi näeb teda ralliradadel siiski taas sõitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles