Järelvaadatav: Tulevik langes veelgi täbaramasse seisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narva Trans alistas jalgpalli Eesti meistriliigas võõrsil 1:0 Viljandi Tuleviku. Kohtumise ainsa värava lõi Irie juba kolmandal minutil. Postimees tegi kohtumisest otseülekande, kohtumist kommenteeris Marek Tiits.

Viljandi peatreener Aivar Lillevere kurvastas, et Tulevik oma võimalusi ära ei kasutanud.«Nemad suutsid oma võimaluse kohe realiseerida, meie oma kolme võimalust ära kasutada ei suutnud. Läksime küll kolme kaitsjaga peale, aga Narva oli kompaktne, neil oli kerge. 1:0 ees  - ega seal polegi midagi rohkem teha.»

Et Tartu Tammeka võitis 2:1 Sillamäe Kalevit, on Viljandi seis üpris täbar, sest praegune üheksas tabelikoht jätaks nad hooaja lõppedes üleminekumängudele. Tammeka on nüüd kaheksa punkti kaugusel, Paide, kes kohtub täna Tallinna Levadiaga, kuue punkti kaugusel. 

Lillevere ei salanud, et rong on läinud. «Valmistume üleminekumängudeks, mis selle matemaatikaga ikka teha. Viimased kolm mängu peavad tegema meid üleminekumängudeks tugevamaks.» 

Mängu eel:

Viimati oli Tulevik ülilähedal liidri Flora šokeerimisele, kuid külalised suutsid lisaminutitel päästa viigipunkti ja röövida Viljandilt kaks.

Trans mängib juba tükk aega pingevabalt, sest tabelis tõusta nad enam ei saa ja viiendalt kohalt allapoolegi langeda on võimalik pigem vaid teoorias. Kaks viimast vooru on hästi näidanud, kui heitlik võib Transi mäng olla, sest esmalt alistati võõrsil tiitlikaitsja Infonet, aga kaotati siis kodus Paidele.

Sel hooajal peetud kolm omavahelist mängu on kõik lõppenud tulemusega 2:1, ent kui kahel esimesel korral võitis sellise skooriga Trans, siis viimati jäi augustis võõrsil peale Tulevik. Seekord ei saa viljandlasi aidata Sander Post, kes kannab mängukeeldu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles