Järelvaadatav: Levadia kullajaht jätkub - Paide purustati kindlalt!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 33. voorus alistas kuldmedalit jahtiv FC Levadia täna võõrsil 4:0 Paide Linnameeskonna. Postimees tegi kohtumisest otseülekande, mis on nüüd järele vaadatav.

Levadia luhtas küll 20. minutil penalti (eksis Josip Krznaric), ent 25. minutil lõu Luc Landry Tabi Manga esimese ja 45. minutil Rimo Hunt teise värava. Vaheaja järel tegid veel skoori Jevgeni Konzar 57. ja Pavel Marin 68. minutil.

Teistes tänastes mängudes alistas Tartu Tammeka võõrsil 2:1 Sillamäe Kalevi ja Viljandi Tulevik kaotas 0:1 Narva Transile. Enne õhtust kohtumist FC Flora - Pärnu Vaprus, kaotab Levadia liidrile ühe punktiga, aga Floral on võimalik vahe taas neljale punktile paisutada.

ENNE MÄNGU

Paide on liigatabelis seitsmendal kohal, kuid mitte veel turvaliselt, sest enne vooru algust jääb üheksandal real olev Viljandi Tulevik neist kuue punkti kaugusele. Levadia jahib liidrit Florat ega tohi libastuda, neli vooru enne hooaja lõppu ollakse Florast nelja punkti kaugusel.

Sel hooajal on Paide ja Levadia omavahel kohtunud koguni neli korda, sest lisaks kolmele liigamängule mindi vastamisi ka karikasarjas. Kui seal võitis Levadia 3:1, siis kolmes liigamängus on Paidest jagu saadud skooridega 7:0, 5:2 ja 8:0 ehk Paide on olnud Levadia jaoks meeskond, kellele on sel hooajal löödud kõige rohkem väravaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles