Video: Rännumees Tiit Pruuli soovitab põnevat reisikirjandust

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Pruuli
Tiit Pruuli Foto: Sander Ilvest

Homse reisikirjandusõhtu valguses soovitab palju käinud ja palju lugenud rändur Tiit Pruuli põnevat lugemist igat tüüpi reisihingedele. Raamatute hulgas on nii etnograafilisi tunnetusi, reisikihu tekitajaid, kui ka midagi turvalise seikluse otsijale. Vaata videot ja ammuta inspiratsiooni tulevasteks reisideks.

Tuntud rännumees Tiit Pruuli võiks oma arvukatest reisidest pajatama jäädagi. Ometi räägib ta homme Kumu kunstimuuseumis mitte otseselt oma reisidest, vaid hoopis reisikirjandusest, mis on see, mis tihtipeale reisima inspireerib. 

Vaata videot, et näha lisaks raamatusoovitustele, mis on ränduri praegune üllatav top reisisihtkoht.

Tiit Pruuli kutsub homme 12. oktoobril kell 18.00 kõiki reisihuvilisi Kumu kunstimuuseumis toimuvale reisikirjandusõhtule, kus rännumees jutustab reisimisest ja reisikirjandusest, põnevatest maailmarändudest ning erinevate kultuuride avastamisest. Vaata rohkem infot ürituse kohta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles