Carmen Pritson-Tamme uuest tänusaatest: need inimesed on ääretult suure südamega

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21 jõuab esmakordselt Kanal 2 ekraanile uus kodumaine tänusaade «Oled jätnud jälje», mis toob vaatajateni liigutavad kohtumised ja hingeminevad lood Eesti inimestest, kes väärivad oma tegude eest tänu ja tunnustust. 

Carmen Pritson-Tamme uus saatesari «Oled jätnud jälje» on loodud sooviga tänada ja tunnustada neid inimesi, kes seda tõeliselt väärivad. Need on hingeminevad lood suure südamega inimestest, elutahtest ja elumuutvatest tegudest. «Meieni on jõudnud väga palju imeilusaid lugusid,» kinnitab saate autor, kes on juures olnud kõikidel liigutavatel kohtumistel, mis nüüd vaatajate ette jõuavad. «Mis teeb selle saate eriti emotsionaalseks ja hingeminevaks on see, et need hetked, mil inimest tänatakse, on sellele inimesele tegelikult ootamatud.»

Aitäh on sõna, mida uues saatesarjas kuuleb palju ja Carmen Pritson-Tamme sõnul on sellel sõnal tugev jõud. «Kõik need inimesed, kes on jaganud meiega oma tänulugusid, on ääretult suure südamega. Ainult hingelt suur inimene oskab siiralt öelda aitäh.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles