Helmut Hallemaa: kõike ei saa nelja aastaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Hallemaa valis intervjuupaigaks Hiie puiestee, sest sealne valgustus sai ära tehtud koalitsiooni ja opositsioonis oleva Keskerakonna koostöös.
Helmut Hallemaa valis intervjuupaigaks Hiie puiestee, sest sealne valgustus sai ära tehtud koalitsiooni ja opositsioonis oleva Keskerakonna koostöös. Foto: Marko Saarm

​Keskerakonna Viljandi valimisprogrammist peaks midagi sobivat leidma küll iga valija, sest valikut jagub. Asju, mida korda teha, parandada ja toetada lubatakse, on sinna kirja pandud tervelt 126 ning enamik pole sugugi väikesed ettevõtmised. 

Paraku on siin ka oma konks. Sellega, et valimislubadusi ei saa võtta sajaprotsendilise tõena, on ilmselt harjunud juba kõik, kes on vähemalt ühed valimised läbi teinud. Keskerakonna Viljandi programmi puhul ütleb linnapeakandidaat Helmut Hallemaa aga juba praegu otse välja, et ega kõiki lubadusi olegi plaanis täita järgmise nelja aasta jooksul, ehkki programmi pealkiri sellele viitab. 

Käesolev intervjuu on esimene linnapeakandidaatidega tehtud sarjast ning sai Hallemaa soovil salvestatud Hiie puiesteel. Linnapeakandidaatide usutlused ilmuvad samas järjekorras, nagu reastas loositõmbamine valimisnimekirjade järjekorra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles