Päevakäpad: Carmen ja Roosa on nagu sukk ja saabas

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Carmen ja Roosa on teineteisega nii harjunud, et kõige parem oleks, kui nad leiaksid võimaluse koos ühisesse koju minna, et seal pererahval oma tempudega tuju üleval hoida.

Carmen ja Roosa on üliarmsad kassitirtsud, kes pärinevad ühest suvilate piirkonnast, kuid nad said uue võimaluse ja ootavad hoiukodus oma uue elu algust.

Hoiukodus on selgelt näha, et Carmeni ja Roosa puhul on tegemist teineteist täiendava paariga. Kui Carmen mõtleb vempe välja, siis Roosa on selle duo puhas südametunnistus, kes esialgu kahtleb, kas vempu tasub teha, kuid üldiselt asub temagi altilt krutskeid viskama.

Foto: Kasside Turvakodu MTÜ

Üheskoos tehakse näiteks kiirendusvõistlusi. Samas oskavad Carmen ja Roosa olla suured hellikud ning on väga kiiresti selgeks õppinud, et kui inimese jalgu hõõruda, siis saabub konserv kaussi kiiremini, ja kui diivanile inimese kaissu hüpata, siis kostitatakse päris mitme paitusega.

See väike duo on niivõrd vahva, et oleks tore, kui kassitirtsud leiaksid ühise päriskodu. Paljud loomaomanikud võtavad oma kassile sõbra, seega miks mitte võtta kohe kaks nurrikut, kes teineteist ideaalselt täiendavad?

Kui Sina saad pakkuda Carmenile ja Roosale päriskodu, siis kirjuta neile aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles