ELU24 INTERVJUU: lahutusskandaali sattunud MTV staar ülistas alles aasta alguses oma naist taevani

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BMX-i trikirattur Corey Bohan on sattunud skandaali, kuna tema MTV tõsielustaarist naine Audrina Patridge lahutab temast vähem kui aasta kestnud abielu. Veel veebruaris rääkis Bohan Elu24-le oma naisest ja elust ülistavalt. 

Audrina andis lahutuse sisse kolmapäeval ja väidetavalt oli põhjuseks koduvägivald, kirjutab People. Naine lasi mehe vastu kehtestada ka ajutise lähenemiskeelu ja lapseröövi ennetamise orderi.

«Neil on samad probleemid olnud terve suhte ajal. Nad läksid lahku ja leppisid taas ära ning Audrina lootis, et asjad muutuvad, kui nad abielluvad. Nüüd mõistis ta, et ta peab midagi ette võtma enne, kui asjad tema ja tütre suhtes veel hullemaks lähevad,» rääkis allikas.

2017. aasta veebruaris toimunud Simple Sessioni ajal rääkis Bohan oma naisest Elu24-le antud intervjuus ülistavalt. 

Audrina väidab lahutusdokumentides, et Corey oli tema vastu vägivaldne - sealjuures tütre juuresolekul -, manipuleeriv, kontrollliv ja ähvardas enesetapuga.

Vaata, mida Corey Elu24-le oma eraelust ja naisest toona pajatas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles