Järelvaadatav: mida põnevat pakub kutseharidus?

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 toimus Järvamaa Kutsehariduskeskuse Paide õppehoones järjekordne oskuste aasta inspiratsiooniüritus. Peaesineja oli sel korral riigikogu liige Ivari Padar, kes on Võru Tööstustehnikumi tisleri eriala vilistlane.

SA Innove korraldatud oskuste aasta inspiratsiooniüritusele oli registreerunud üle saja kolmekümne 7.-12. klassi õpilase Järva maakonna koolidest.

Oma kogemusi ja head nõu jagas lisaks Ivari Padarile Järvamaa Kutsehariduskeskuse vilistlane Marko Mandre. Ettevõtte AS Konesko personalijuht Katrin Perlin ning arendusjuht Hannes Verlis rääkisid, milliste oskuste ja omadustega töötajad on hinnas ning karjääriplaneerimise suuna juhatas õpilastele kätte Rajaleidja karjääriinfo spetsialist Anu Puulmann.

Päeva lõpetas Järvamaa Kutsehariduskeskus, kes viis õpilased õppebaasidega tutvuma ning lasi valitud erialadel kätt proovida.

Oskuste aasta on ellu kutsunud Haridus- ja Teadusministeerium ning teema-aastat juhib Sihtasutus Innove. Oskuste aasta elluviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond. Lisainfot oskuste aasta ja toimuvate sündmuste kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles