Politseijaoskonnast vabanenud Peeter Oja: väga vabandan oma käitumise pärast (12)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kainestusmajast ning ennelõunal Rahumäe politseijaoskonnast vabanenud Peeter Oja rääkis Elu24-le antud intervjuus, et ta kahetseb oma tegu. Samuti on nördinud näitlejal sõnum avalikkusele.

«Piinlik on ja vabandan. Ei saanud ise viga. Tegu ise on rumal,» sõnab Elu24-le antud kommentaaris Oja ja lisab: «Mis teha. Ma väga vabandan oma käitumise pärast ja loodan südamest, et selliseid asju ei toimu enam.»

Politsei sai eile hilisõhtul mitu teadet kahtlase sõidustiiliga Subarust, mis liikus Tallinnas Pirital. Esimene avarii oli toimunud Pirita tee ja Kose tee ristis, teine avarii Pirita Selveri juures. Pärast seda oli mees jätkanud sõitu, kuid politsei jõudis mehele kiirelt järele ning vahistas ta koduhoovis. Politsei märkas autot hetkel, mil ta oli elumaja väravast sisse sõitnud ja tabasid roolist Peeter Oja, kellel tuvastati alkoholijoove.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles, et sõiduauto roolis oli 57-aastane mees, kes oli joobes peaga teinud mitu avariid. Mehel oli vähemalt 1,5-promilline ehk kriminaalne alkoholijoove.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles