Jumping Tallinn toob Lauluväljakule tipptasemel ratsaspordi

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalalõpul toimub Lauluväljakul ainulaadne kogupere festival, mille raames saab näha ka kõrgetasemelist ratsasporti. Lausa kolm ratsaspordi ala on võistlusel esindatud: takistussõit, koolisõit ja rakendisport. Laupäeval  peetakse MK-etapp koolisõidus ja pühapäeval kulmineerub võistlus MK-etapiga takistussõidus. Postimees teeb võistlusest ja festivalist otseülekande kolmel päeval.

 Võistlusega alustatakse juba neljapäeva õhtul, kui kell 20:00 astuvad üles rakendid. Reedel, mil alustame ka otseülekannetega, algab võistluspäev juba kell 9:00 hommikul. Siis on kavas takistussõit, mille kõrgeim parkuur (140 cm) algab orienteeruvalt kell 14:55. Peale seda, 17.00 on kavas koolisõidu GP programm. Päeva lõpetavad kell 19:30 taas rakendid.

Laupäevane võistluspäev on kõige pikem, kui alustatakse jällegi kell 8:30. Päeva highlight on kindlasti koolisõidu muusikaline vabakava, mis on ühtlasi ka MK-etapp. Koolisõit algab kell 12:30. Takistussõidus on kõrgeim parkuur 145 cm, mille raame peetakse nii meeskondlikku kui individuaalarvestust. Parkuur algab kell 17:10. Päeva lõpetab showprogramm, mis tutvustab kostüümiratsutamist.

Pühapäeval alustab võistlus ja otseülekanne kell 8:30 ja päeva lõpetab kell 15:00 algav takistussõidu MK-etapp.

Võistlusel osalevad meie ja lähiriikide parimad sportlased ja tublimad hobused. Lisaks on tervel Lauluväljaku alal rohkelt tegevust kogu perele.

Võistluse osalejate nimekiri ja tulemused

Võistluse ajakava

Järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles