Robert Täht: võinuksime rohkem hambaid näidata…

MAAA
, Gdansk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht oli pärast EM-finaalturniiri A-alagrupi viimases voorus Poola käest saadud 0:3 kaotust meeskonna etteaste suhtes üpris kriitiline.

«Selle turniiri kõige kehvem esitus meie poolt. Poola alistamine polnud võimatu. Suutnuks me mängida samamoodi nagu näiteks teises voorus Serbia vastu, siis võiks skoor teistsugune olla. Okei, tegemist on väga kvaliteetse meeskonnaga, aga... me võinuks rohkem hambaid näidata,» lausus Täht mõni minut pärast lõpuvilet.

«Ei usu, et midagi vaimse poole taha jäi. Keegi ei paistnud närviline, vaid otsustasid tehnilised nüansid, mida tegime täna natuke kehvemini kui eelmistes mängudes. Andsime selle võidu poolakatele natuke liiga lihtsalt minu meelest,» sõnas Täht.

Keskblokeerija Ardo Kreek lisas: «Meie serv ei toiminud täna nii hästi kui Serbia vastu. Raske oli igajuhul – Poola mängis väga hästi. Veelkord suur kummardus meie fännidele, kes siin kolm mängu vastu pidasid. Täna oli Poola parem, pole midagi teha. Ootame järgmist korda.»

Eesti võrkpallikoondis kaotas EMil A-alagrupis Soomele 2:3, Serbiale 2:3 ja Poolale 0:3 ning lõpetas turniiri 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles