Renee Teppan: pole mõtet paberile vaadata

MAAA
, Gdansk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Renee Teppan ei suutnud pärast Poola käest saadud 0:3 kaotust, mis lõpetas Eesti koondise EM-finaalturniiri, kahetsust enda sees hoida.

«Tablool olev 0:3 kaotus tundub kindel, aga paberile pole mõtet vaadata. Oleks vaja olnud natuke energiat juurde keerata ja suutnuksime Poola ära hammustada küll. Paraku lisaenergiat, mida oleks vaja olnud, lihtsalt polnud täna sees. Füüsiliselt oli okei, aga emotsionaalne energia oli otsakorral,» rääkis Teppan.

Sarnaselt teistele Eesti koondislastele rõhutas ka Teppan, et suures plaanis on võrkpallimeeskonna tulevik helge: «Mina sain eneseusku, et oleme õigel teel. Nüüd läheb iga mees oma klubisse. Aga anname minna ja tuleme järgmisel aastal tugevamana tagasi.»

Eesti võrkpallikoondis kaotas EMil A-alagrupis Soomele 2:3, Serbiale 2:3 ja Poolale 0:3 ning lõpetas turniiri 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles