Kert Toobal: meie fännid võitsid EMil medali!

MAAA
, Gdansk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallikoondise sidemängija ja kapten Kert Toobal tunnustas pärast EM-finaalturniiri lõpetanud 0:3 kaotust Poolale meeskonda Gdanskis toetanud fänne ja rõhutas, et Euroopa tipp on lähedal.

«Häbeneda pole midagi. Heal päeval võime suurtega mängida ja miks mitte ka võita. Natuke jääb puudu, aga oleme õigel teel. Vaja on aega ja samasuguseid tippmänge, siis hakkavad asjad juhtuma. Meeskond mängis kõigis kolmes EM-finaalturniiri mängus päris korralikul tasemel, kõikumisi oli suhteliselt vähe. Olime kogu suve hästi stabiilsed, lati alt läbiminekuid polnudki.

Kas tahtsime siin Poolas enamat? Jah. Aga midagi pole teha, see nädal oli selline. Oleme erilisi seisus, kui vaadata sinist värvi tribüüni. Need inimesed on erilised ja lähevad koju Euroopa meistrivõistluste medaliga! Suur kummardus neile ja rügame üheskoos edasi,» rääkis Toobal.

Turniiri kokku võttes soovitas Toobal vältida tarbetuid spekulatsioone. «Selline mäng nagu Serbia vastu, oleks Soome vastu aidanud, aga need oleksid-poleksid ei aita. Soome kaotas järgmised matšid 0:3, aga nad võitsid õigel ajal. Oli situatsioone, kus pidanuksime mängima paremini, aga oli ka olukordi, kus mängisime ülihästi.

Olen meeskonnaga rahul, võitlesime lõpuni välja ja see näitab, et kellelgi meiega kerge ei ole. Ent jah, ühe võidu oleks tahtnud saada. Mänguliselt olime valmis, aga oleksid ei loe – meie läheme koju, teised kolm meeskonda jätkavad turniiri.»

Eesti võrkpallikoondis kaotas EMil A-alagrupis Soomele 2:3, Serbiale 2:3 ja Poolale 0:3 ning lõpetas turniiri 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles