Video ja galerii: odav alkohol tõi rahvamassid juba varahommikul kauplusesse tunglema (1)

Johannes Voltri
, Tartu Postimehe suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval lõplikult uksed sulgeva Tartu Anne Säästumarketi tühjendusmüük tõi reede hommikul kokku tavatu rahvamassi. Kõige enam trügimist oli alkoholileti juures.

Tõsiasi, et Anne Säästumarketis on tänasest kõik kaubad 40 protsenti soodsamad, tõi juba varahommikul poeriiulite vahele tavatult suure rahvahulga, kelle seas andsid tooni eeskätt eakamad inimesed. Esimesed ostjad saabusid turvamees Agu Penti sõnul kaupluse ukse taha juba enne kella kaheksat. «Juhataja lasi neid oma viis minutit uksest sisse,» rääkis ta. 

Ka ostleja Pille, kellega Tartu Postimees põgusalt juttu tegi, oli kohal juba kell kaheksa. Ta oli terve käru alkoholi täis tõstnud. «Pool läheb Soome, pool läheb naabrile ja poole jätan endale,» sedastas ta.

«Ostame tervele suguvõsale,» naljatles omakorda üks vanem proua, kes oli samuti kärusse hulga alkohoolseid jooke kuhjanud.

Tartu Anne Säästumarket lõpetab tegevuse eeloleval pühapäeval kell 18.

Rimile kuuluvad Säästumarketid kaovad lähiajal kogu Eestist. Osa neist kohandatakse mini-Rimideks, osa suletakse jäädavalt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles