Hallik: mõtlesin, et panen parem pealt! Talts: Reinar pole elus nii palju donki pannud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõigi eelduste kohaselt mängis Reinar Hallik täna viimast korda kodupubliku ees Eesti korvpallikoondise särgis. Publiku rõõmuks tegi Hallik sõud, pannes kahel korral ka pealt. 

«Kolmeseid on kõik juba näinud ka, mõtlesin, et panen parem pealt. Kangur andis hea söödu. Mõtlesin, kas panen jalge vahelt või niisama, aga ei hakanud keeruliseks ajama.»

Kuus punkti visanud, kuid mitte ühtegi kaugviset tabanud Hallik tõdes, et oli enne kohtumist pabinas. «Närv oli enne mängu sees, ega öösel silmatäitki magada ei saanud. Väga hea tunne, loodetavasti tuleb teises liigas ka sama palju rahvast!»

Janar Talts: «Lahe mäng oli - Reinar lõpetas võiduga! Kaks donki... ta pole elus nii palju pannud, isegi trennis mitte! Vaata, kus lõpus hakkas pingutama, ulme! Eks ta tegelikkuses kruvib hinda, ei lõpeta ta veel midagi!»

Tiit Sokk: «Kosovosse läheme muidugi võitma, aga kas kõik on rivis, ei tea - mõned mängisid siin süstide peal. Reinar Hallik tuleb kaasa, ta peab oma kolmesed ära viskama, mis täna tegemata jäid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles