Galerii ja video! Kolmas päev pildis: päike, liivatorm, megareivid ja Martin Garrix!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Festivali esimesed päevad nägid päikest, vihma, tuule- ja liivatormi, kuid mis peamine, elektroonilise muusika esinumbreid ning rahvast hullutavaid valgus- ja helishowd. Suvepealinna rannas pistsid varbad liivad ühendriikide popmuusikaduo The Chainsmokers, Hollandi hardcore plaadikeerutaja Angerfist, eestlastest NOËP ja Bombossa Brothers ning paljud teised.

Laupäev kahele eelnevale päevale aga alla ei jää. Kolmel festivalilaval astuvad üles GTA, Chase and Status, Martin Garrix ja Eesti plaadikeerutajate trio Cartoon. Pärnu Postimees heidab pilgu peale festivali viimase päeva programmile, et tutvustada tänaseid esinejaid.

Cartoon ehk Hugo-Martin Maasikas, Joosep Järvesaar ja Ago Teppand on kodumaine elektroonilise muusika trio, kes on mõne tegutsemisaastaga vallutanud nii Eesti kui välismaa lavad, mitmekordistades oma jälgijate ringi. Tuntud hittlood «I Remember You» Jüri Pootsmaniga ning «On and On» Daniel Leviga on jõudnud tuhandete, kui mitte miljonite inimeste kodudesse. Oma interaktiivse show ning haarava repertuaariga meelitavad noormehed lava ettetuhanded pidulised.

Cartoon esineb festivali pealaval kell 20.

Martin Garrix on 21aastane Hollandi produtsent-DJ, kelle nime teavad pea kõik tantsumuusikaarmastajad. Noormees on vallutanud sajad maailmalavad, jõudnud raadio ja sotsiaalmeedia vahendusel miljonite huvilisteni ning teinud koostööd selliste superstaaridega nagu Usher, Ed Sheeran ja Tiesto. Peamiselt house-muusikale keskenduv Garrix on tänavuse festivali viimane esineja.

Martin Garrix astub pealaval üles südaööl.

GTA või Good Times Ahead või Julio Mejia ja Matt Toth on Ameerika elektroonilise muusika duo, kelle repertuaaris on EDM ja house ühendatud hip-hopiga. Rihanna ja Calvin Harrisiga tuuritanud noormehed on jäänud silma maailma suurimatele plaadifirmadele ning kindlustanud suure jälgijate ringi.

GTA esineb festivali Future laval kell 21.

Chase and Status ehk Saul Milton ja Will Kennard on Inglismaa drum and bass’i duo, kes teinud koostööd mitmete maailma superstaaridega, sealhulgas Cee Lo Greeni, Rihanna, Major Lazeri ja paljud teistega. Plaadikeerutajad on võitnud mitmed mainekad muusikauhinnad, andnud välja neli stuudioplaati ja tuuritanud nii Euroopas kui ühendriikides. Duo esines Weekend Festivalil ka 2015. aastal.

Chase and Status astub pealaval üles kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles