Järelvaadatav: tabeliliider Flora purustas võõral väljakul punase laterna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas tabeliliider Tallinna FC Flora võõral väljakul tabeli viimase Pärnu Vapruse 8:1. Postimehe otseülekannet kommenteeris Silver Lulla.

Mängu eel:

Flora naudib liigatabelis liidrikohta ning viimases voorus võeti vastu mulkide kingitus, kui Viljandi Tulevik alistas florakate lähima jälitaja Levadia 1:0. Kuna Flora ise sai Narva Transist kodus jagu sama skooriga, edestatakse nüüd lähimaid jälitajaid Levadiat ja Nõmme Kaljut juba seitsme punktiga. Flora on liigatabelis jätkuvalt ainus kaotuseta meeskond, punkte on loovutatud vaid neljas kohtumises 21st.

Kui esimeses omavahelises mängus võitis Flora Vaprust kõigest 2:0, siis teises köeti pärnakatele koguni 10:0 saun. Kolm väravat lõi Rauno Sappinen ja kaks lisas Zakaria Beglarišvili. Pärnu on kaheksa punktiga tabeli viimane, 21 mängust on seni saadud kaks võitu ja kaks viiki. Koguni kahel korral on tänavu lastud endale lüüa kahekohaline arv väravaid, korra Floral ja korra Infonetil. Keskeltläbi on pärnakad pidanud igas mängus enda võrgust välja korjama täpselt kolm palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles