Võta sõbrad kaasa ja tule Käärikule palli mängima!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öeldakse, et Kääriku on parim spordikeskus maailmas. Loe lähemalt, mis siis ikkagi peitub nende sõnade taga. Puhkamisest ja pallimänguvõimalustest rääkis Tehvandi Spordikeskuse SA juhatuse liige Kristjan Karis. 

Ilusa Lõuna-Eesti kuppelmaastiku keskel asuvat Kääriku Spordikeskust teavad paljud kui suurepärast treeningbaasi, kuid sinna on oodatud ka kõik need, kes tahaksid liikuda ja aktiivselt puhata. Läheduses on kaunis järv, keskust ümbritsevad mitmed matka- ja loodusrajad. 

Kääriku Spordikeskuse omapäraks ja eeliseks on polüfunktsionaalsus. Siin on loodud tingimused väga paljude erinevate spordialade harrastamiseks. See on parim lahendus neile, kes otsivad liikumises vaheldust. Tahad hommikul ujuda, lõuna ajal palli mängida, õhtul jõusaali minna? Käärikul on see kõik võimalik, ilma et peaksid mugavast ööbimiskohast kuhugi sõitma!  

Keskuses on olemas kaks täiesti uut täismõõtmetes korvpalliväljakut ning ka väliväljakud võrkpalli ja käsipalli jaoks. Vihmase ilmaga saab mängu kiiresti sisse üle viia, sest ka Kääriku spordisaalis on täismõõtmetega palliplatsid olemas. Järverannas aga ootab suvel mängijaid koguni kolm liivakattega volleplatsi.

Eesti tennis elab praegu tõusulainel. Ala populaarsus on selgelt tunda ka Käärikul. Suure osa külastajatest moodustavad igas vanuses tennisemängijad.

Kääriku Spordikeskuses on neli savi-liivakattega “Tennis force” väljakut. Lisaks on olemas treenerihoone, harjutusseinad ja ka võrgud-postid minitennise mängimiseks. Paljudele pakuvad head vaheldust rannatennise väljakud, mida suvel tihedalt kasutatakse.

Üha olulisema rolli saab ka Käärikul meie spordi teine suursoosik jalgpall. Kääriku Spordikeskuse suurel jalgpallistaadionil on võimalik peale mängude läbi viia ka mitmesuguseid treeninguid. Selleks on olemas erineva suurusega väravad ja muu vajalik varustus.

Kui aga arenguplaanidest rääkida, siis juba 2018. aastal saab spordikeskus endale uue kunstmurukattega jalgpalliväljaku. Siis ei takista jalgpallimänge ka sajusemad ilmad. Kääriku Spordikeskus uueneb ja laieneb iga aastaga. Seda tasub oma silmaga vaatama tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles