Viiratsi lähedal said veoki ja kaubiku kokkupõrkes kaks meest raskelt viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13.25 juhtus Viljandi–Rõngu maanteel Viiratsi lähedal raske avarii, kus põrkasid kokku Läti numbrimärkidega Scania veok ja kaubik Citroën Berlingo.

Avariis said viga mõlema auto juhid, kellele kiirabitöötajad sündmuskohal abi andsid. Seejärel viidi mõlemad Tartu Ülikooli kliinikumi, väiksema auto juht seejuures kontaktivõimetult.

Esialgsetel andmetel tuli Citroën Viljandi poolt ning hakkas sooritama vasakpööret Viiratsisse, kuid põrkas kokku Mustla poolt tuleva Scaniaga. Kokkupõrke tagajärjel maandus suur veok sügavas maanteekraavis, Citroën oli jäänud küll teele, kuid sai nii tugevalt kannatada saanud, et eestvaates ei olnud esmapilgul hästi arugi saada, mis mudeliga on tegemist.

"Kuivõrd veoki roolis olnud mees ei kasutanud esialgsetel andmetel turvavööd, on tema vigastused oluliselt raskemad, kui seda olnuks turvavööd nõuetekohaselt kasutades," tõdes politsei pressiesindaja Kerly Virk, kuid lisas, et 43-aastase veokijuhi vigastused väga tõsised ei ole. Küll aga on raskes seisus haiglas Citroën juhtinud 69-aastane kohalik mees.

Haiglas võetakse avariis osalenud autojuhtidelt vereproov veendumaks nende kainuses. Mõlemad juhid omavad juhtimisõigust.

Et liiklus oli sündmuskohal suletud, suunasid politseinikud sõidukid ümbersõidule läbi Viiratsi. Viljandi-Rõngu maantee esimene kilomeeter avati taas kell 15.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles