Järelvaadatav: Zopp pääses probleemideta veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko Estonian Openi nimelise ITFi tenniseturniiri meesüksikmängu teises ringis alistas Eesti esinumber Jürgen Zopp (ATF 480.) 19-aastase Ukrainast pärit venelase Denis Klokiga (ATP 1145.) 6:2, 6:1.

Homses veerandfinaalis läheb Zopp vastamisi 25-aastase Brasiilia tennisisti Caio Silvaga (ATF 746.), kes sai teises ringis ühepoolses mängus jagu sakslasest Luca Gelhardtist 6:3, 6:3. Matš algab kell 15.

Enne mängu:

Zopp sai avaringis sakslasest Leonard Von Hindtest jagu 6:2, 6:3 ning sõnas mängujärgses intervjuus, et eesmärk on kodune turniir võita. 

«Loomulikult on eesmärk võita, aga kui ma ei võida, siis ei juhtu midagi. Praegu on minu jaoks iga turniir suhteliselt võrdse kaaluga, sest edetabelikohaga ma Suure slämmi tabelitesse ei mahu ja siis pole vaja ülejäänud võistlusi tähtsuse järjekorda panna. Eestis on muidugi iga võistlus oluline,»

Paremakäeline venelane alistas esimeses ringis Eesti tennisisti Kristjan Tamme 6:3, 6:3. Zoppiga läheb Klok vastamisi esmakordselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles