Järelvaadatav: Jürgen Zopp alustas Pärnus toimuvat rahvusvahelist turniiri kindla võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandat aastat järjest peetakse sel nädalal Pärnus 15 000 euro suuruse auhinnafondiga Merko Estonian Openi nimeline ITFi tenniseturniir. Meesüksikmängu avaringis võitis esimese asetusega 29-aastane Jürgen Zopp (ATP 480.) kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud kuus aastat noorema Saksamaa esindaja Leonard Von Hindte (WTA 1992.) tulemusega 6:2, 6:3.

Enne mängu:

«Meil on hea meel, et viimasel hetkel lisandus turniirile Kaia Kanepi,» rõõmustab turniiridirektor Riho Kallus. Viimati nägi Eesti publik Kanepit mängimas kaks aastat tagasi Fed Cupil. «Arvan, et Kaia comeback’i tulevad paljud vaatama. Sel aastal saigi suuremad tribüünid tellitud,» lisab Kallus Kanepi kohta, kelle matš on teisipäeval kell 18 algav n-ö päeva mäng ning millele on võimalik kaasa elada samuti Postimees.ee vahendusel.

Teiseks publikumagnetiks on nädalavahetusel Saksamaal Kasselis turniirivõidu saanud Jürgen Zopp, kes üle kümne aasta Pärnus vaatajate ette astub. Meeste turniiril löövad kaasa veel neli eestlast: värske Eesti meister Kristjan Tamm, vennad Mattias ja Kristofer Siimar ning Karl Kiur Saar. Naiste konkurentsis on võistlustules kuus eestlannat: lisaks Kanepile võistlevad Fed Cupi koondislased Maileen Nuudi, Maria Lota Kaul ja Valeria Gorlats ning Elena Malõgina ja Tuule Tani. Viimane on ainus eestlastest, kes suutis kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse murda.

Turniir peetakse Pärnus kesklinna väljakutel ja Tammsaare tennisekeskuses. Mängud algavad kell 11, päeva mäng on planeeritud kella 18ks. Eestlaste mängud toimuvad kõik kesklinna väljakutel (Ringi 14a).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles