Järelvaadatav: 19-aastane Kristjan Tamm tuli esmakordselt Eesti meistriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meesüksikmängus krooniri tänavu esmakordselt Eesti meistriks 19-aastane Kristjan Tamm, kes alistas finaalis pärast nelja tundi kestnud tasavägist lahingut oma eakaaslase Mattias Siimari 7:6 (14:12), 3:6, 6:7 (4:7), 6:3, 9:7.

Publik sai jälgida ilusat tennist ning esmakordselt oli võimalik tribüünidel kõrvaklappidest kuulata tennisetreeneri Harri Nepi kommentaare.

Naiste paarismängus tulid võitjateks Viktoria Kleer Kliimand ja Elena Malõgina, kes alistasid finaalis 6:4, 6:2 Kadri Kalamäe ja Gerda Reinaru.

Päeva lõpetas segapaarismäng, kus olid vastamisi valitsev 15-aastane Eesti meister üksikmängus Sofia Tšeklistova ja Morten Ritslaid ning Anette Mäelt ja Karl Kiur Saar. Tšeklistova ja Ritslaid võitsid tasavägises poolfinaalis Piret Ilvese ja Hendrik Inno 6:4, 2:6, 7:6 (2) ning Anette Mäelt ja Karl Kiur Saar said 6:3, 7:5 jagu Liina Suurvarikust ja Martin Randperest. Värske Eesti meister Tšeklistova ja Ritslaid vastastele võiduvõimalust ei andnud ja vähem kui tund kestnud matšis teenisid meistritiitlid tulemusega 6:1, 6:3.

Enne pühapäevaseid mänge:

Võistluspäev algab naiste paarismänguga, kus vastamisi lähevad kaks juunioride paari Viktoria Kleer Kliimand - Elena Malõgina ja Kadri Kalamäe - Gerda Reinaru. Poolfinaalides said Kliimand-Malõgina jagu kogenud Piret Ilves - Liina Suurvarikust 6:4, 6:3 ning Kalamäe-Reinaru alistasid Tuule ja Teele Tani 7:6 (3), 6:4.

Meeste üksikmängus pääsesid finaali Mattias Siimar ja Kristjan Tamm. Siimar alistas 6:3, 6:1, 6:4 Kaur Kiur Saare, Tamm oli viiesetilises mängus üle Morten Ritslaiust 3:6, 6:2, 6:1, 2:6, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles