POSTIMEES WIMBLEDONIS Tenniseliidu president Enn Pant: paarismäng on Kontaveidile trenn ja lõõgastumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anett Kontaveit (WTA 38.) astub peagi taas Wimbledoni pühale tennisemurule. Täna ootab Eesti esinumbrit ees paarismänguturniiri avamatš, kus tema paariliseks on sakslanna Mona Barthel. Eesti Tennise Liidu president Enn Pant arvab, et Kontaveit võtab seda matši kui trenni ja lõõgastumist järgmise üksikmängu ootuses: «Muidugi võib ta ka paaris väga hästi mängida ja ma arvan, et see ongi võimalus end üksikmängumõtetest välja lülitada, aga Anetile on ikkagi põhiline üksikmäng.»

Naiste individuaalturniiri avaringis alistas Kontaveit eile 6:2, 6:4 maailma edetabeli 52. Tennisisti Lara Arruabarrena. «Olgem ausad, hispaanlanna mängis väga hästi, aga Anett mängis paremini,» kiitis Pant eestlanna sooritust. «Aneti mäng on palju muutunud. Seda ütlevad mitte ainult Eesti asjatundjad vaid ka kõik siin räägivad temast kui ühest võimalikust mustast hobusest. Ma usun, et see oli esimene võit, aga mitte viimane.»

Järgmises ringis kohtub Kontaveit endast kaheksa edetabelikohta kõrgemal asetseva venelannaga. «Darja Kasatkina on tugev mängija ja tuleb kindlasti väga põnev mäng, aga meie loodame et Anett on tugevam. Anett on näidanud end muru peal väga hästi nii et ma usun, et ta võidab,» hindab Pant. Kasatkina trumbiks murul mängimine samas pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles