Politseiautos kätele ja jalgadele voli andnud mees saatis korda tõelise hävitustöö

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Kolmapäeval karistas kohus kümnepäevase arestiga meest, kes politseijaoskonda toimetamise käigus lõhkus operatiivsõiduki sisustuse ning oli politseinike suhtes agressiivne. Auto esimese istme kallal poriste jalgadega toime pandud hävitustöö oli põhjalik ning hävitustööle eelnenud seisukorra taastamine läheb maksma sadu eurosid. 

 
Foto: PPA

13. juuni lõuna ajal teatati politseile, et Türil Tallinna tänava kortermajas lõi alkoholi tarvitanud 44-aastane mees oma endist elukaaslast ja võttis ära kasutütre mobiilikaardi. Esialgu lahkus mees sündmuskohalt, kuid ajal, mil politsei kannatanutelt ütlusi võttis, ilmus mees kortermaja trepikoja juurde tagasi. Politseipatrull palus mehel oma tegu selgitada, kuid selle peale viskas mees taskus oleva telefoni jõuga vastu maad ning süüdistas telefoni lõhkumises korrakaitsjat. Samuti muutus mees oma sõnade ja käitumisega üha agressiivsemaks ning politseipatrull otsustas mehe jaoskonda toimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles