Fotod ja video: Tallinna külje all juhtunud ahelavariis sai viga neli inimest (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Tallinna ringteel Keila-Saue lõigul juhtus täna õhtupoolikul liiklusõnnetus, milles sai viga neli inimest.

Avarii juhtus täna õhtul pärast kella 17 Vanamõisa lähedal Valingu viaduktil, kus põrkas kokku neli sõidukit, kolm autot ja üks mootorratas, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Sõiduauto Opel oli sooritamas vasakpööret, kuid seda ei märganud Renault ja sõitis Opelile otsa. Opeli järel liikunud veoauto suutis küll kokkupõrget vältida ja kõrvale põigata, kuid veoauto taga olnud Volkswagen ei jõudnud piisavalt kiiresti reageerida ja sõitis Opelile otsa. Lisaks sõitis Volkswagenile tagant sisse mootorratas Aprilia.

Õnnetuses sai viga neli inimest. Kolm inimest viidi haiglasse ja kohapeal vaadati üle üks inimene. Kõige raskemad on mootorratturi vigastused.

Juhtide võimalik joove ja juhtimisõiguse olemasolu on selgitamisel.

Sündmuskohal olid meedikud, politseinikud ja päästjad. 

Liiklus oli piirkonnas häiritud ja politsei palus võimalusel kasutada alternatiivseid marsruute. Veidi enne kella 21 teatas maanteeinfokeskus, et liiklus on taastatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles