Tänak Postimehe videointervjuus: autost ja sõitjatest üksi võiduks ei piisa

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Meie Martiniga kahekesi ja auto ei tee midagi, siin on palju rohkem selleks vaja,» rääkis Sardiinia ralli võitnud Ott Tänak Postimehele, kui tänulik on ta oma meeskonnale M-Sport.

Tänaku sõber ja toetaja Georg Gross sõitis samal ajal, kui eestlased Sardiinias rallivõitu noolisid, Lääne-Eestis Eesti autoralli meistrivõistluste teist etappi. Gross küll võitis, aga tõdes, et ei keskendunud enda sõidule nii palju kui Tänaku jälgimisele.

«Kui päris aus olla, siis hoidsin sellel rohkem silma peal kui oma asjadel. Fookus oli Sardiinias, siis jäi nagu märkamata. Võib-olla läks oma sõit pingevabamalt tänu sellele, et see kaasaelamine oli hoopis seal palju tugevam.

Seda tunnet ei saa sõnadesse panna, mida ma pühapäeval tundsin, kui Ott viimase katse läbi hiilis. Karvad tõusid käe peal püsti, väga kihvt tunne. Nüüd on see blokk lõpuks murtud. Nüüd saab neid tulemusi ainult kordama hakata!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles