Järelvaadatav: Nadali üleolek pani masenduses Wawrinka reketit lõhkuma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liivakuningas Rafael Nadal võitis karjääri 10. Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste tiitli. Nadal alistas finaalis šveitslase Stanislas Wawrinka 6:2, 6:3, 6:1. Wawrinka oli vahepeal nõnda marus, et loopis ja peksis oma reketit! 

Möödunud nädalal 31. sünnipäeva tähistanud Nadal oli aastatel 2005-2014 liivaväljakutel pidurdamatus hoos võites kümnest suurest slämmist üheksa. Edasi pole mehel aga õnne olnud: 2015. aastal kaotas ta veerandfinaalis Novak Djokovicile, mullu pidi randmevigastuse tõttu kolmandas ringis võistluse pooleli jätma. Tänavu oli Nadal olnud aga meelisturniiril pidurdamatus hoos: ta ei lubanud üheski setis vastasele enamat neljast geimivõidust. 

Ka finaalis läks nõnda ning see ajas Wawrinka teise seti lõpus üsna marru, et šveitslane asus oma reketit loopima. Abi see ei toonud, sest võidu võttis siiski Nadal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles