Cannes´i filmifestivali staarfotograaf: Kõige skandaalsem oli punase vaiba «tissivälgutaja»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 toimetuses oli külas fotograaf Erlend Štaub, kellel oli erakordne võimalus juba neljandat aastat järjest jagada meiega parimaid hetki- ja suurimaid staare Cannes´i filmifestivalilt.

Andekas «fotomees» Erlend Štaub saabus äsja päikseliselt Lõuna-Prantsusmaalt, kus lõppes maailma üks suurimaid filmipidusid, 70. Cannes´i filmifestival.

Erlend on mees, kes tõi lugejateni kõige eksklusiivsemad pildid ja kaadrid maailma suurimatest staaridest. Uurisime fotograafi käest, kes olid need maailma nimed, kelle pildile jäädvustamist Erlend sellel aastal kõige suuremat uhkust tunneb. Fotograaf rääkis, et kõige keerulisem oli tabada Ameerika näitlejat, Will Smithi. Kuigi tegemist oli festivali züriiliikmega, mis tähendab, et ta viibis mitmetel üritustel, siis tema pilku olevat keeruline «kinni püüda»  - see oli Erlendi jaoks suur väljakutse: 

«Kuna kõik tahtsid Will Smithi pilke saada, oli ta üliaktiivne,» rääkis Erlend. «Õnneks oli mul aga võimalus osa saada üritusest, kuhu oli kutsutud ligi 30 fotograafi. Seal, fotoseina ääres palusin näitlejal hetkeks seista, et ta just minule poseeriks. Will jäi seisma ja tegi mulle «peace» (rahu märk)»! rääkis fotograaf rahulolevalt.

Erlend rääkis, et sellel aastal toimus teatud koostöö punase vaiba meeskonna ja sealse moepolitseiga. Moepolitsei andis märku, kui saabus keegi n-ö väljapaistvam. 

Üheks skandaalsemaks hetkeks pidas fotograaf punase vaiba momenti, kui muusika oli üritusel lõppenud, staarid saali sisenenud ja fotograafidel palutud lahkuda. Ainuke, kes oli jäänud trepile, enda «hetke ootama», oli olnud Jenner Kendall. Tegemist on Kardashianide «klanni» kuuluva modellikesega. Kuigi neiu kandis kleiti, mis oli saanud palju negatiivset kriitikat, kasutas Erlend juhust ja tegi erakordse pildi.

Võrreldes eelnevate aastatega oli selliseid skandlaaseid hetki vähem olnud. Küll aga meenus fotograafile seik ühest naisterahvast, kes oli punasele vaibale ilmunud ebasobiva riietusega. Erlend kutsus naisterahvast hellitavalt, «tissivälgutajaks».

Eesti kohalikke punase vaiba üritusi on keeruline võrrelda Cannes´i festivali omaga. Erlend avaldas arvamust, et Eestis on parem punase vaiba üritusi jäädvustada, sest on võimalus neid silmapaare rohkem kinni püüda. Cannes´i-sugusel festivalil, on paljuski asi kinni õnnes. 

Kui midagi Erlendit tagantjärgi «kripeldama» jäi, siis see, et ei ei saanud jäädvustada maailma üht säravamat Hollywoodi näitlejat ja koomikut, Adam Sandlerit. 

Vaata täispikka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles