Elu24 video! Lenna taluintsidendist, õpingutest Räpinas ja uuest moekollektsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes teeb, see jaksab!

Eesti Laulu karusellilt maha astumine märtsi alguses ei tähendanud Lenna jaoks mitte puhkuse algust. Muusik oli selleks ajaks jõudnud poole peale esimese õppeaastaga Räpina aianduskoolis, kus tekstiilkäsitöö eriala omandamisel on. Seda toredam oli ka uudis, et kodumaine bränd Tallinn Dolls soovib temaga koostöös suvise kollektsiooni välja anda.

Lenna sõnab, et koostööpakkumine tuli õpingute mõttes väga õigel ajal. Nii sai ta kätt proovida riiete disainimises ja luua asju, mida ta eelkõige ka ise kannaks. Põhivärviks valiti niisiis rõõmsameelne kollane ning muidugi ei puudu loomingust ka maalähedane etnomuster. «Mulle väga meeldivad erinevad etnograafilised mustrid näiteks Mongooliast, Venemaalt, Setumaalt, kuid selle koosluse lõime ise. Tahtsin modernsetele lõigetele lisada hipilikku puudutust ja nii see muster sündis.»

Setumaast kõneldes ei saa üle ega ümber kurvastavast juhtumist Lenna talus. Pärast talve linnast Setumaale tagasi pöördudes sai muusiku pere halva üllatuse osaliseks - nende talu aknad olid sisse löödud. Kaasa ei olnud midagi võetud, kuid kahju oli sellegipoolest tekitatud. Lenna tõdeb, et ühelt poolt on see paratamatus, kui majas püsivalt sees ei elata, aga kurvaks teeb taoline juhtum ikka.

Kui uurida, kuidas naine muusikukarjääri, õpingute ning kõige muu kõrvalt pere jaoks aega leiab, vastab naine, et on suutnud oma graafiku õigesti seada: «Olime just kolm nädalat Setumaal, kus tegime koos lastega aiatöid ja käisime naabrite kassipoegadega mängimas. Usun, et mu lastel on väga õnnelik lapsepõlv.»

Lähemalt kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles