Järelvaadatav: Tartus toimus võistlustantsu MK-etapp

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval toimus Tartu Ülikooli spordihoones teist aastat järjest võistlustantsu MK-etapp WDSF Tartu Open 2017, millest võttis osa ligi 750 tantsupaari üle maailma. Postimees.ee vahendas võistlust otsepildis.

Enne võistlust:

Sündmust korraldab teist aastat järjest Martin Parmas koostöös Tartus tegutseva tantsukooliga Prestige, Eesti Tantsuspordi Liidu ning Maailma Tantsuspordi Föderatsiooniga.

Tartu Ülikooli spordihoones on korraga kasutusel kaks saali. Ühes võistlevad tulevikulootused ehk Eesti karikavõistlustest osavõtjad: lapsed alates viiendast eluaastast, E-, D- ja B-klassi võistlejad ning päris algajad.

Teine on maailmakarikavõistluste etapi saal, kus laupäeva hommikupoolses osas tantsivad C-klassi paarid ning kus kell 12.30 algavad võistluste eelvoorud. Avatseremoonia algab kell 16 ning päev kestab vähemalt kella 22.30ni.

Loe ka Tartu Postimehes ilmunud artiklit võistluste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles